mindfulness & life coaching

A coaching kapcsolat

Azért vagyok itt, hogy segítsek neked a személyes fejlődésed útján. Ahol együtt dolgozunk azon, hogy kitűzd és elérjük céljaidat, valamint növeljük teljesítményedet és hatékonyságodat. Hiszek abban, hogy benned is ott rejlik a potenciál, és interaktív, együttműködő kapcsolaton alapuló módszereim segítenek abban, hogy felfedezd és kibontakoztasd a benned rejlő lehetőségeket.

önszeretet

„A legjobb módja annak, hogy gondoskodj a jövőről, ha gondoskodsz a jelen pillanatról.”

Thich Nhat Hanh

Fedezd fel belső egyensúlyod a mindfulness segítségével!

mindfulness_coaching_meditacio

A nálam tanult mindfulness coaching technikák segítségével felfedezheted a mindfulness kreatív és izgalmas világát és azt, hogyan alkalmazhatod azt mindennapi életedben. Személyre szabott módszereket fogsz kapni, hogy végre megéld a belső nyugalmat, a stressz csökkentését és az érzelmi egyensúly megerősítését az életedben.

A mindfulness gyakorlása nemcsak ülőmeditációkból áll. 🙂

Célom, hogy segítsek Neked az éberség és a jelenlét megtapasztalásában, ami lehetővé teszi, hogy teljes potenciálodat kibontakoztathasd pozitív energiákkal. Állítsuk össze a saját mindfulness napi rutinodat:

„2022 több zűrzavart hozott, mint amivel valaha dolgom volt. Munkahelyi es magánéleti nehézségek, a világban zajló változások összessége kegyetlenül megmutatta az élet nem napos oldalát.

Mindig is jó alvó voltam, amint vízszintes helyzetbe kerültem már álmodtam is. Hát ennek búcsút mondhattam. Öröm volt, ha 2-3 óra forgolódás után végül el tudtam aludni. Rosszabb esetben felkeltem és folytattam a napi teendőimet.

Anita útmutatásával és gyakorlataival sikerült újra lenyugtatni az elmém, elfogadni a helyzetemet és feltuningolni az energiámat. Nem mondom, nem voltam egyszerű, azt hiszem sikerült jól lefárasztanom Anitát, de becsületére válljon, nem kaptam sarokbaültetést 😃

Ma már sokkal inkább benne vagyok a pillanatban, abban, amit épp csinálok. Nem aggódok előre és főleg nem a megmásíthatatlanon. A munkám és a magánéletem is stabilizálódott. Nyitottsággal, érdeklődéssel és alázattal élem a mát és várom a holnapot.”

– Niki –

Hogyan segíthet Neked a mindfulness coaching?

felszabadít

A Mindfulness coaching segít felfedezni, fejleszteni és/vagy fenntartani a tudatosságot. Ami csökkenti a rágódásra és aggodalmaskodásra való hajlamot. Segít az elfogadás fejlesztésében, a tisztánlátásban döntéshozatalkor.

Felszabadít a rossz hangulat, negatív gondolkodás, kimerültség, stressz, szorongás, depresszió alól. Segít abban, hogy megtanulj a jelenben lenni és kezelni az érzelmi reakcióidat.

módszerek

Eszközök lehetnek a légzés technikák, trauma tudatos és változatos meditációs gyakorlatok hozzád igazodva, mindful art technikák, sétálómeditációk, tudatos mozgásgyakorlatok, az önszeretet, együttérzés, öngondoskodási technikák, tudatos kommunikáció, és a tudatosság beépítése a napi tevékenységekbe.

Készen állsz, hogy megtedd a következő lépést?

Lépjünk kapcsolatba

+36 30 919 8799

anita@stepstoyoursoul.com

Érdekelhet

Blog

Mindfulness & life coaching

Zentangle

stepstoyoursoul-logo

Adatkezelési Tájékoztató

Cookie Tájékoztató

Copyright © 2024 Dudásné Szerafi Anita - Steps To Your Soul - minden jog fenntartva