ismerj meg

Szia!

Dudásné Szerafi Anita vagyok,
a Steps To Your Soul megalapítója.

Az elkötelezettségem a segítés és a fejlődés iránt már kamasz koromban kezdődött, mely mára már a mindfulness tanításában hivatássá vált számomra.

Szociálpedagógusként több mint 6 évet éltem és dolgoztam külföldön.

Első utam során Görögországban pedagógiai asszisztensként önkénteskedtem.
Közvetlenül utána pedig Angliában, Bristolban a szociális és egészségügyi szférában dolgoztam és tanultam 6 évig. Egészen a kisgyerekektől az idősekig szereztem tapasztalatokat.

Az életem azonban fordulóponthoz ért, amikor az NHS-nél Kardiológia Klinika Koordinátori szerepében végül kiégtem.

A nagy hajtás, bizonyítási vágy, az egyre nagyobb felelősség súlya, őrült sebességgel tette tönkre az egészségemet és a lelkiállapotomat. Éjszaka órákig forgolódtam álmatlanlanul. Mindent túl gondoltam és kielemeztem.

Tudtam, itt most radikális változás kell…

mindfulness üdvözlet

Mindfulness eszköztár a lelki egyensúlyért

Hazaköltözésem után, nem sokkal rám talált a szerelem, és boldogan férjhez mentem. A várandóság örömeivel együtt jött a cukorbetegség is. Kétgyermekes édesanyaként a feladatok megsokszorozódtak.

Nagyon sokáig nem tudtam az öngondoskodás útjára lépni. Túlhajszoltam magam anyaként, úgy hittem mindent kibírok, minden területen helyt akartam állni, nem tanultam a hibáimból és nem figyeltem a testem jelzéseire.

Majd elkezdtem keresni a megoldásokat, eszközöket. Olyat kerestem ami tartós változást hoz az életembe, amit bármikor és bárhol elővehetek és beilleszthető a családi lét és a munka mellé. Ekkor jött a mindfulness az életembe, mely mindenre megadta a választ…

Egy olyan MINDFULNESS ESZKÖZTÁRAT alakítottam ki szociálpedagógus, gyermekjóga oktató, mindfulness coach, breathwork teacher és mindfulness tanár-jelölt szakmai tapasztalataim és tanulmányaim összekovácsolása álltal, ami számomra ténylegesen bevált és működött.

Milyen változást hozott az életemben?

A mindfulness gyakorlatok lecsendesítették elmémet. Végre tudtam nyugodtan aludni, elindultam ismét az önszeretet, elfogadás útján. A korábbi stresszkezeléssel kapcsolatos tapasztalataimat teljesen átírta ez a szemlélet.

Úgy éreztem ezt a tudást mindenkinek átszeretném adni, a lehető legszerethetőbb formában. Viszont megértettem, hogy a változásért tényleg tenni, lépni kell, innen jött a STEPS TO YOUR SOUL brand elnevezésének ötlete, hogy Te is Tégy egy lépést, Magadért!

Mindennapi munkám során, gyerekeknek és felnőtteknek nyújtok átfogó segítséget, hogy elérhessék a lelki békét, megnyugvást és legyen egy olyan eszköztár a kezükben, amit bármikor és bárhol alkalmazhatnak.

Mint szociálpedagógus és mindfulness coach, egyedülálló megközelítéssel segítek ügyfeleimnek a mentális és szociális jólétük javításában. Átfogó támogatást nyújtok a stressz kezelésében és a szociális kapcsolatok erősítésében, hogy kiegyensúlyozottabb és teljesebb életet élhessenek.

„Nincs mindfulness heartfulness nélkül.”

Jon Kabat-Zinn

Online megjelenéseim

Anyasapas.hu: Tudatos kommunikáció – az értő figyelem ereje 2024.03.15

Anyasapas.hu: Ünnepi nyugalom mindfulness segítségével 2023.12.20

Anyasapas.hu: Mindfulness, tudatos jelenlét – Így találjunk vissza önmagunkhoz 2023.11.17

Mirage magazin: Nehéz időszakon mész át? Segít, ha keresed, miért lehetsz hálás 2023.10.27

Köszönöm, hogy megoszthattam veled ezt az utat, és szeretettel várom, hogy részese lehess a mindfulness coaching által nyújtott lehetőségeknek!

Szeretettel, Anita

Lépjünk kapcsolatba

+36 30 919 8799

anita@stepstoyoursoul.com

Érdekelhet

Blog

Mindfulness & life coaching

Zentangle

stepstoyoursoul-logo

Adatkezelési Tájékoztató

Cookie Tájékoztató

Copyright © 2024 Dudásné Szerafi Anita - Steps To Your Soul - minden jog fenntartva